DJ

För företagsevent och privata tillställningar.

Dj har med sig endast dj-kontroller/mixer, hörlurar och musiksamling. Kopplar in sig på befintligt PA eller hyrd av Bacano Music.

4 timmar, därefter tillkommer timtaxa enligt övernskommelse.
Vid högtider tillkommer 100% OB-tillägg.

Ingår ett möte på spelstället senast 2 veckor före evenemangsdatum för att gå igenom detaljer samt för påskrift av bokningsbekräftelse och villkor.

Spelning för entré av bröllopspar och liknande, loungemusik osv ingår inte i ordinarie speltid. Timtaxa enligt överenskommelse per påbörjad timme och tillfälle.

 

 

Patrick Castillo (Bacano Music)

Mobil DJ för företagsevent och privata fester som bröllop, 30-, 40-, och 50-års fester och liknande.

DJ-karriären började redan 2002 i Stockholms nordvästra förort. Har varit festfixare, uthyrare av ljud & ljus, klubbarrangör, DJ och nu även grundare och ljudtekniker på Bacano Music. Har DJ:at på otroligt många bröllop, större födelsedagsfester, dop, företagsevent, Stockholms inneklubbar, konserter, galor, dansskolor, maj-brasor, tivoli, sjukhus, kryssningfartyg, hotell, skolavslutningar, studentflak, studentskivor, den största MC-klubben, pastors-bröllop, kändisfester, nästan alla nyårsfester för tjocka släkten de senaste 15 åren. -Sist men inte minst på lill-syrrans bröllop -Och på min egna bröllopsfest för den delen! Svårt att låta bli men  bara en liten stund. Ville inte riskera skilsmässa direkt på bröllopet… Spelställena har varierat från gungande dansgolv med utsikt över Östersjön, Friskis & Svettis gym på Kungsholmen med slagverkare, Clas Ohlsons informationsdisk i Solna Centrum med utsikt över verktygsavdelningen till den legendariska utomhusscenen på La Tropical De Beny Moré på Havanna Kuba. Skrytlistan är lång! Men som tur är håller jantelagen mig ödmjuk och fötterna på jorden…

 

 

Spelstil:

Spelar väldigt blandad musik då publiken på mina spelaningar oftast varit blandad. Det är en konst att träffa rätt för så många som möjligt. Siktar på 100 flugor på en smäll! Det är tanken. Att göra alla nöjda. Musikgenrerna på mina listor är hits från 50, 60, 70, 80, 90,-talet framtill dagens radiohits både svenska som internationella men även hits från orienten och latinamerika. Man får heller inte glömma att specificera ny som gammal hip hop, R & B, EDM, house och rock. Expert på latinamerikansk musik från syd och Centralamerika : New York-Salsa, son, timba, merengue, cumbia, reggaeton, rock-latino m.m.

Ring eller mejla in din förfrågan så skickas en offert tillsammans med villkor för senare påskrift vid möte på spelställe. 

För bokning och offert behöver dessa frågor svaras på:

När och var?
Vilka tider? Klockslag spelning och speltid.
Antal gäster?
Musikstil?
Finns ljudanläggning på plats eller vill du hyra av oss?
Vill du hyra ljus?

Tips
Höj festen till en högre nivå med live percussion/slagverkare! -Ring!

Vill du ha tips på andra DJ:s? Vilken speciell inrikting är du/ni ute efter? -Ring!

Denna sidan använder cookies, genom att fortsätta godkänner du användandet av cookies.